Перша міжнародна конференція “Водорості в наземних екосистемах” (27-30 вересня 2005 року, Канів) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Перша  міжнародна   конференція   “Водорості  в наземних екосистемах” (27-30 вересня 2005 року, Канів)