Cymbochasma borysthenica (Pall. ex Schlecht.) Klokov et Zoz в Україні (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Cymbochasma borysthenica (Pall. ex Schlecht.) Klokov et Zoz в Україні
Keywords: Cymbochasma borysthenica, рідкісні види.