Еколого-ценотичні особливості Scutellaria verna Besser в умовах природного заповідника “Єланецький степ” (Миколаївська обл., Україна) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Еколого-ценотичні особливості Scutellaria verna Besser в умовах природного заповідника “Єланецький степ” (Миколаївська обл., Україна)
Keywords: природний заповідник „Єланецький степ”, Scutellaria verna Besser, екологія, ценологія.