Нові для Кримського півострова види лишайників з соснових лісів (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Нові для Кримського півострова види лишайників з соснових лісів
Keywords: соснові ліси, лишайники, АР Крим.