Життєва форма, пагоноутворення і ритм сезонного розвитку Potentilla anserina L. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Життєва форма, пагоноутворення і ритм сезонного розвитку Potentilla anserina L.
Keywords: життєва форма, ритм сезонного розвитку, Potentilla anserina.