Вивчення роду Origanum L. в умовах південного берега Криму (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Вивчення роду Origanum L. в умовах південного берега Криму
Keywords: Origanum L., ефірна олія, фенологія, ефіроолійні залозки, сортозразок.