Рецензія на рукопис статті Шаповала В.В. «Ендемічнийелементфлоридепресій Лівобережного Злакового Степу» (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Рецензія на рукопис статті Шаповала В.В. «Ендемічний елемент флоридепресій Лівобережного Злакового Степу»