Нові відомості щодо поширення раритетних видів рослин на території Донецького кряжу (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Нові відомості щодо поширення раритетних видів рослин на території Донецького кряжу
Keywords: флора, регіонально рідкісні види, Донецький кряж.