Veronica arguteserrata Reg. et Schmalh. – новий адвентивний вид флори України (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Veronica arguteserrata Reg. et Schmalh. – новий адвентивний вид флори України
Keywords: Veronica arguteserrata, флора, Україна, адвентивний вид.