До поширення Artemisia verlotiorum Lamotte (Asteraceae) та споріднених адвентивних видів в Україні (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
До поширення Artemisia verlotiorum Lamotte (Asteraceae) та споріднених адвентивних видів в Україні
Keywords: Artemisia verlotiorum, Україна, Крим, адвентивний вид.