Ендемічний елемент флори депресій Лівобережного Злакового Степу (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Ендемічний елемент флори депресій Лівобережного Злакового Степу
Keywords: ендемічний елемент, депресії, Лівобережний Злаковий Степ.