Модель эколого-генетического контроля биосинтеза тимола в эфирном масле Thymus L. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Модель эколого-генетического контроля биосинтеза тимола в эфирном масле Thymus L.
Keywords: Thymus vulgaris L., Th. pulegioides L., Th. striatus Vahl., ефiрна олiя, бiосинтез тiмолу, лiмiтуючі фактори навколишнього середовища, модель еколого- генетичного контролю.