Флора курганів пустельно-степової зони півдня України (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Флора курганів пустельно-степової зони півдня України
Keywords: флора курганів, кургани, рефугіум степової флори, флористичне різноманіття, Понтичний пустельний степ, охорона курганів, Херсонська область.