Корифей географічного аналізу ліхенофлор (до 100-річчя від дня народження Макаревич Марії Флоріанівни) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Корифей географічного аналізу ліхенофлор (до 100-річчя від дня народження Макаревич Марії Флоріанівни)