Нові місцезнаходження Pisolithus arrhizus (Scop.) Rauschert (Sclerodermataceae) в Україні (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Нові місцезнаходження Pisolithus arrhizus (Scop.) Rauschert (Sclerodermataceae) в Україні
Keywords: Basidiomycetes, Boletales, Sclerodermataceae, Pisolithus, Червона книга України, Україна.