Анотований список лишайників Кримського природного заповідника (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Анотований список ишайників Кримського природного заповідника
Keywords: лишайники, список, Кримський природний заповідник, АР Крим, Україна.