Порівняльна характеристика деяких видів роду Тhymus L. в умовах Херсонської області та Південного узбережжя Криму (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Порівняльна характеристика деяких видів роду Тhymus L. в умовах Херсонської області та Південного узбережжя Криму
Keywords: Thymus vulgaris, Th. striatus, Th. serpyllum, Th. kotschyanus, Херсонська область, Нікітський ботанічний сад, ефірна олія, компонентний склад.