Флора курганів Західно-Понтійської трав'яно-степової зони півдня України (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Флора курганів Західно-Понтійської трав'яно-степової зони півдня України
Keywords: флора курганів, кургани, рефугіум степової флори, флористичне різноманіття, Понтичний злаковий степ, охорона курганів, Херсонська область.