Історія інтродукції та сучасне поширення Elaeagnus angustifolia L. у Чорноморському регіоні України (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Історія інтродукції та сучасне поширення Elaeagnus angustifolia L. у Чорноморському регіоні України
Keywords: Elaeagnus angustifolia, поширення, Причорномор’я, Україна.