Pannus microcystiformis Hindák (Cyanoprokaryota, Merismopediaceae) - новий вид для флори України (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Pannus microcystiformis Hindák (Cyanophyceae, Merismopediaceae) вперше наводиться для України. Наведено опис виду та ілюстрації.
Keywords: ціанопрокаріоти, Pannus, Крим, Україна.