Конспект флори діатомових водоростей озер Шацького національного природного парку (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
В статті наводиться конспект флори діатомових водоростей Шацького національного парку. Він включає 284 види (298 таксонів, в тому числі і внутрішньовидові), з яких 29 є новими для України, а 219 – для озер Шацького національного парку.
Keywords: Bacillariophyta, діатомові водорості.