Oscillatoria salina Biswas – новий вид для флори України (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Oscillatoria salina Biswas (Cyanophyceae, Oscillatoriaceae) вперше наводиться для флори України. Знахідка описана та проілюстрована.
Keywords: ціанопрокаріоти, Oscillatoria salina, галофіти, Азовське узбережжя, Україна.