Розвиток чоловічих генеративних структур Lamium glaberrimum (C. Koch) Taliev (Lamiaceae) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
В даній роботі представлені результати дослідження андроцея та всіх етапів розвитку чоловічих генеративних структур Lamium glaberrimum. Подана морфологічна характеристика андроцея з точки зору антекології та потенційних можливостей запилення та запліднення. Виявлені критичні періоди в процесі розвитку чоловічих генеративних структур.
Keywords: андроцей, мікроспорогенез,чоловічий гаметофіт.