Синтаксономія рослинності приморсько-дюнних екосистем України. Класи Cakiletea maritimae i Ammophiletea (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Розглядаються питання синтаксономії класів Cakiletea maritimae та Ammophiletea у Європі. Наводиться порівняльна характеристика та складена класифікаційна схема син таксонів названих класів в Україні.
Keywords: рослинність, Cakiletea maritimae, Ammophiletea, синтаксономія.