Grimmia crinita Brid. (Grimmiaceae, Bryophyta) – новий вид для бріофлори України (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
В статті повідомляється про знахідку Grimmia crinita Brid. – нового для України виду моху – на вапняках в Казантипському природному заповіднику. Наводиться опис виду та ключ для визначення поширених в Україні гримій із зануреними в перихецій коробочками.
Keywords: Grimmia crinita, бріофлора, Україна.