Amaranthus viridis L. (Amaranthaceae) – новий адвентивний вид флори України (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Повідомляється про знахідку у місті Херсоні нового для України адвентивного виду Amaranthus viridis L. (Amaranthaceae). Наводиться опис виду, його відмінні ознаки, первинний ареал та вторинне поширення, характеристика місцезнаходження.
Keywords: Amaranthus viridis, Amaranthaceae, адвентивний вид, нова знахідка для України, місто Херсон.