Поширення деяких неофітів на території м. Києва (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2008)
Повідомляється про нові місцезнаходження адвентивних рослин Thladiantha dubia Bunge, Robinia viscose Vent., Galinsoga urticifolia (Kunth) Benth., Heracleum mantegazzianum Sommier & Levier, Rumex triangulivalvis (Danser) Rech., Euphorbia dentata Michx., Tribulus terrestris L. на території м. Києва.
Keywords: адвентивні рослини, поширення, Київ.