Локулоаскоміцети ботанічного саду Херсонського державного університету (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2008)
Список локулоаскоміцетів ботанічного саду Херсонського державного університету нараховує 28 видів 20 родин 13 родин 3 порядків класу Dothideomycetes. Обговорюється таксономічна структура, екологічні та трофічні особливості цієї групи грибів.
Keywords: локулоаскоміцети, різноманіття, Ботанічний сад, Херсон.