Ендемізм флори Криму в ландшафтному контексті (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2008)
Показано розподіл вузьких ендеміків по ландшафтах Криму та виявлені деякі філогеографічні закономірності.
Keywords: Крим, флора, ендемік, ландшафт.