Енциклопедія сучасних бріологічних знань Bryophyte Biology./ [edited by] Bernard Goffinet & A. Jonathan Shaw.–2nded. Cambridge: Cambridge University Press, 2009. –565 p. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
Енциклопедія сучасних бріологічних знань Bryophyte Biology./ [edited by] Bernard Goffinet & A. Jonathan Shaw.–2nded. Cambridge: Cambridge University Press, 2009. –565 p.