Нові та рідкісні для України лишайники з природного заповідника «Єланецький степ» (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
В статті наводиться інформація щодо поширення та екологічних особливостей двох нових для України видів лишайників (Toniniaphysaroides(Opis) Zahlbr. та Caloplacamuscorum(A.Massal.) M.Choisy& Werner) та 14 рідкісних видів, які були зібрані на території природного заповідника "Єланецький степ" та його околицях.
Keywords: лишайники, вапняки, місцезнаходження, степова зона України.