Водорості приморських солончаків півострова Чонгар (Сиваш) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
Наведені данні про видовий склад водоростей півострова Чонгар та їх зустрічаємість в різних фізико-географічних зонах України.
Keywords: водорості, півостров Чонгар, солончаки, не засолені грунти, фітоценоз, Україна.