Анотований список лишайників та ліхенофільних грибів природного заповідника "Єланецький степ" (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
Список лишайників та ліхенофільних грибів природного заповідника "Єланецький степ" включає 163 види, що належать до 66 родів, 23 родин, 8 порядків та групи анаморфних грибів. Вперше для заповідника наводиться 49 видів лишайників та 8 видів ліхенофільних грибів, для яких вказані екологічні особливості та частота трапляння.
Keywords: лишайники, ліхенофільні гриби, природний заповідник «Єланецький степ».