Флористичне багатство ковилових степів у басейні річки Мокра Сура та його раритетна компонента (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
Проведена інвентаризація ковилових степів у басейні річки Мокра Сура. Встановлений видовий склад чотирьох формацій роду Stipa L. У формаціях зафіксовано 209 видів, 126 родів та 36 родин. Складений список рідкісних та зникаючих видів, який налічує 28 видів, та наведений їх созологічний статус.
Keywords: ковилові формації, Мокра Сура, раритетні види.