Порівняльно-структурний аналіз вищої водної флори долини верхньої та середньої течії р. Південний Буг (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
Встановлено видовий склад та проведено порівняльно-структурний аналіз вищої водної флори долини верхньої та середньої течії р. Південний Буг. Вона нараховує 106 видів, які належать до 3 відділів, 4 класів, 34 родин та 59 родів. З’ясовано особливості територіальної диференціації водних макрофітів в межах долини річки.
Keywords: Південний Буг, вища водна флора, порівняльно-структурний аналіз.