Вплив скороченого фотоперіоду на утворення морфологічних структур та амінокислотний обмін ярої пшениці (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
В статті показано, що при штучному впливі вкороченого фотоперіоду на початку розвитку рослин зберігається синхронність змін амінокислотного обміну та новоутворення елементів морфологічних структур в конусі наростання пагону ярової пшениці.
Keywords: фотоперіод, конус наростання, амінокислоти, синхронність.