Синтез алоплоїдів в роді Nepeta L. та їх цитологічне вивчення (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
Вперше створено алоплоїдні гібриди Nepeta L. (алотриплоїд, пентаплоїд, гексаплоїд) від схрещування трьох видів. N. transcaucasica, N. grandiflora and N. cataria. Наводиться схема отримання трьохвидового гібриду.
Keywords: Nepeta transcaucasica, Nepeta grandiflora, Nepeta cataria, поліплоїд, міжвидова гібридизація.