Результати інтродукції дерев’янистих ліан в ДП ДГ «Новокаховське» (м. Нова Каховка Херсонської області) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
Наведені результати інтродукції 18 видів та 4 гібридів дерев'янистих ліан та їхньої перезимівлі в 2005-2006 рр.
Keywords: інтродукція, пошкодження, температура.