Вегетативна рухливість в онтоморфогенезі Potentilla reptans L. (Rosaceae) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
В статті наводяться матеріали щодо пагоноутворення, типів бруньок, опису різних вікових груп рослин і особливостей спеціалізованого і неспеціалізованого вегетативного розмноження. Виділено п’ять фаз морфогенезу. Описані особливості просторової структури особин.
Keywords: вікові групи, партикуляція, брунька, пагоноутворення.