Вплив властивостей кам'янистого субстрату на розподіл Cyanophyta супраліторальной зони моря (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
Дана характеристика гірських порід супраліторальной зони кримського узбережжя Чорного та Азовського морів. У статті наводяться дані про видовий склад Cyanophyta на різних кам'янистих субстратах супраліторалі.
Keywords: Cyanophyta, видове різноманіття, Чорне море, Азовське море, кам’янистий субстрат, гірські породи.