Посухостійкість видів Diospyros L. в умовах інтродукції в Лісостепу України (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
Досліджено посухостійкість видів і сортів хурми в умовах Лісостепу України. Встановлено морфологічні особливості продихового апарату листків у зв’язку з посухостійкістю.
Keywords: Diospyros L., посухостійкість, продиховий апарат, інтродукція, Лісостеп України.