Біоморфологічний аналіз ліхенобіоти Єланецько- Інгульського регіону (Миколаївська область, Україна) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2011)
В статті представлений біоморфологічний аналіз ліхенобіоти Єланецько- Інгульського регіону. Всього для дослідженої ліхенобіоти виділено 19 біоморф.
Keywords: біоморфа, життєва форма, лишайники, слань.