Алелопатичні особливості ґрунтопокривних рослин при вирощуванні в яблуневому саду (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2011)
Висвітлено алелопатичний вплив трьох видів ґрунтопокривних рослин на культуру яблуні. Обґрунтовано строки культивування ґрунтопокривних трав’янистих рослин при вирощуванні в яблуневому саду у зв’язку з їх алелопатичною дією. Дано рекомендації по створенню декоративних композицій зі насаджень яблуні та ґрунтопокривних рослин.
Keywords: алелопатичні особливості, ґрунтопокривні рослини, культура яблуні, пагони.