Біоморфологічна детермінованість Gymnospermium odessanum (DC.) Takch. як ефемероїдного геофіта (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2011)
Зафіксована рання онтоморфогенетична спеціалізація Gymnospermium оdessanum (DC.) Takch. як ефемероїдного геофіта. Запропонована її екстраполяція на філогенетичний рівень в якості констатації відносної еволюційної статичності виду.
Keywords: Gymnospermium оdessanum, онтоморфогенез, спеціалізація, ефемероїдний геофіт.