Вагомий внесок чеських геоботаніків у синтаксономічне дослідження рослинності Чеської Республіки (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2011)
Вагомий внесок чеських геоботаніків у синтаксономічне дослідження рослинності Чеської Республіки