Звіт студентів-біологів Познаньського університету про експедицію в Херсонську область (Україна) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2011)
В статті подаються матеріали спільної наукової експедиції студентів біологічного факультету Познаньського університету імені Адама Міцкевича та студентів Херсонського державного університету, яка була проведена на території Херсонської області (Україна). Були досліджені природні ценози центральної частини південної України біосферних заповідників– «Асканія-Нова ім. Ф.Е. Фальц-Фейна та «Чорноморський».
Keywords: наукові експедиції, Херсонська область, південна Україна.