Популяційна структура Seseli lehmannii Degen (Appiaceae) в Криму (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2011)
Наведено результати популяційного вивчення рідкісного ендемічного виду Seseli lehmannii Degen (жабриця Лемана). Встановлено поширення, морфологічні, екологічні особливості виду, віковий склад популяції, причини зменшення його чисельності.
Keywords: Seseli lehmannii, популяційна структура, рідкісний вид.