Концепція асоціації в сучасній фітосоціології (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Розглянуто сучасний стан фітосоціологічної методології в країнах Європи, а також проаналізовані задачі та перспективи її використання для класифікації рослинності в Україні на прикладі концепцій асоціації.
Keywords: фітосоціологічна методологія, асоціація, рослинність.