Анотований список судинних рослин, відмічених на території регіонального ландшафтного парку Кінбурнська коса у 2007-2009 рр. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Представлений анотований список судинних рослин відмічених в 2007-2009 рр. на території регіонального ландшафтного парку «Кінбурнська коса», який включає 596 видів, що належать до 313 родів, 83 родин, 5 класів та 4 відділів. Серед них 29 видів включених в різноманітні Червоні списки.
Keywords: флора, судинні рослини, регіональний ландшафтний парк „Кінбурнська коса”, анотований список.