Характеристика чоловічих генеративних структур Canna indica L. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Подані результати дослідження процесів формування мікроспорангія та чоловічого гаметофіту Canna indica L. 4-х сортів кани та показані їх специфічні риси.
Keywords: Canna indica, мікроспорангій, пилкові зерна.